Politica de confidentialitate

1. Introducere

În continuare vă explicăm ce facem cu informațiile pe care le colectăm de la dvs. și cum le gestionăm și le păstrăm în siguranță.

2. Baza noastră pentru utilizarea informațiilor dvs.

Folosim doar date pe care ni le furnizați direct și asta înseamnă că avem consimțământul dumneavoastră. Noi nu folosim niciun fel de date cu caracter personal din surse publice accesibile.

Folosim informațiile dvs. numai în scopul expres pe care l-ați furnizat.

Dacă v-ați înscris pe o listă de corespondență, vă vom include veţi primi ofertele noastre având opțiunea de a vă dezabona în orice moment.

Pot exista ocazii când folosim datele dvs. pentru a ne completa obligația contractuală față de dumneavoastră. De exemplu, certificate sau alte înscrisuri.

Dacă aţi solicitat o informaţie legate de oferta noastră de servicii lingvistice sau dacă doriţi informaţii legate de derularea cursului la care participaţi dvs sau un membru de familie, este posibil să împărtășim detaliile dvs. de contact cu un operator specializat în relaţiile cu clienţii.

Dacă ne-ați plătit ceva (de exemplu, un curs), este posibil să împărtășim detaliile dvs. cu organele statului care au un interes legitim (de exemplu cercetarea fraudei), deoarece este o obligație legală pentru noi.

3. Ce date colectăm

Când colectăm datele dvs. personale?

Când completați orice un formular la sediul nostru, sau pe site-ul nostru www.ihtm.ro sau pe pagina noastră de Facebook (de exemplu, înregistrarea pentru un eveniment), înregistrăm informațiile și le utilizăm pentru a vă contacta legat de solicitarea respectivă.
Când finalizați testul la nivel de limbă, detaliile și rezultatele scorului dvs. le primim prin e-mail.
Când solicitați un loc de muncă nu vom transmite informațiile dvs. către alte personae fizice sau juridice.
Când vă înscrieți pentru un curs pe site-ul nostru, colectăm datele de contact și informațiile relevante pentru interesul şi obiectivele dvs. pentru a ţine cont în desfăşurarea cursului, pentru a vă contacta legat de curs sau plăţi, cât și pentru a vă elibera ulterior certificate.
Dacă ne contactați pentru a depune o reclamație, vom împărtăși detaliile acesteia cu managementul sau persoana de care vă plângeți, pentru a investiga și a ajuta la rezolvarea acesteia.

4. Cu cine împărtășim datele dvs.

Lucrăm cu alte companii, cum ar fi companiile IT care sprijină site-ul nostru web și alte sisteme de afaceri, companii financiare care procesează plățile (de exemplu PayPay , Pay to Study, BRD) și firme CRM. Acestea au acces la datele dvs. numai într-o măsură care le permite să își încheie contractul cu noi şi poartă răspundere legală pentru protecţia datelor dvs personale.

5. Cât timp păstrăm datele dumneavoastră

Vă păstrăm datele doar atât timp cât este necesar. De exemplu,

Dacă solicitați un loc de muncă, vă vom păstra informațiile pentru cel mult 12 luni după ultima dată când ați făcut o cerere.
Dacă faceți o reclamație, vă vom păstra detaliile dvs. pentru maximum 12 luni de la data soluționării reclamației.
Dacă vă înscrieți la un curs cu noi, vă vom păstra detaliile pentru maximum 24 de luni. Dupa cele 24 luni nu ne mai puteti solicita eliberarea de certificate.

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul să:

Solicitați acces la datele personale pe care le deținem despre dvs. Este posibil să percepem o taxă administrativă pentru furnizarea acestui lucru.
Solicitați corectarea datelor dvs. personale atunci când sunt incorecte, neactualizate sau incomplete.
Retrageți consimțământul pentru a vă folosi datele. Dacă da, vom opri utilizarea datelor dvs. personale și le vom șterge.

Pentru oricare dintre aceste solicitări, vom răspunde în termen de 30 de zile de la primirea cererii pe e-mail management@ihtm.ro.

7. Ștergerea datelor

Aveți dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea datelor dvs. De ex., dacă v-ați înscris pe o listă de e-mailuri în trecut, faceți clic pe linkul „dezabonare”. Acest lucru vă va elimina din listă și va opri orice e-mailuri suplimentare.

Această politică a fost actualizată ultima dată la 27.01.2022.