Engleza

Cursurile noastre sunt diferite!
Îmbunătățiți-vă abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare cu noul nostru program de studiu îmbogăţit cu noi materiale video interesante.

Cursanții noştri beneficiază de aceleași standarde de predare fie ca şedinţa de studiu are loc într-o clasă la sediul nostru sau în mediul virtual, deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă şi antrenantă.

Programul de studiu cuprinde lecțiile propriu-zise desfăşurate în şedinţe de câte 90 minute, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă.

În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH CAMPUS, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Cursuri pentru adulţi

Cursuri pentru adulţi

Pune la dispoziţie un mediu de învăţare stimulant, axat pe multă comunicare. Materiale interesante, consultanţă acordată individual în procesul de învăţare. Certificate de prestigiu, apreciate internaţional în concordanţă cu Cadrul European de Referinţă.

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Oferă-i copilului tău şansa de a învăţa limba engleză într-un climat prietenos! Pregătire pentru examenele YLE, KET, PET. Activităţi dinamice şi interesante, cu rezultate vizibile. Copiii dobândesc fluenţă de timpuriu. Comunicare permanentă cu părinţii.

Cursuri pentru adolescenţi

Cursuri pentru adolescenţi

International House Timişoara este centru de pregătire şi înscriere pentru examenele Cambridge. Programe intensive de pregătire pentru examenele TOEFL, FCE, CAE sau IELTS, necesare pentru bacalaureat saua te înscrie la universităţile din SUA, Marea Britanie sau alte ţări europene.

Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Cursuri personalizate de limbi străine sau pachete avantajoase la contractarea de cursuri open, desfăşurate în cadrul grupelor noastre. Certificate de prestigiu, care atestă nivelul de competenţe lingvistice conform Cadrului European de Referinţă. Raportarea progresului.