Engleza online

Cursurile noastre online sunt diferite!
Îmbunătățiți-vă abilitățile de vorbire, scriere, citire și ascultare cu noul nostru program de studiu online.

Toate cursurile online sunt susținute ‘live’ de profesorii IH Timișoara. Cursanții beneficiază de aceleași standarde de predare și în mediul virtual deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă, astfel încât să puteți învăța exact în același ritm, fără a părăsi confortul propriei case.

Programul de studiu cuprinde lecțiile ‘live’ online, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă. În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH Campus, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Cursuri pentru adulţi

Cursuri pentru adulţi

Cursuri de limbi străine organizate într-un mediu de învăţare stimulant, axate pe comunicare. Materiale interesante, consultanţă acordată individual în procesul de învăţare. Certificate de prestigiu, apreciate internaţional.

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Oferă-i copilului tău şansa de a învăţa limba engleză într-un climat prietenos! Activităţi dinamice şi interesante, cu rezultate vizibile. Copiii dobândesc fluenţă de timpuriu. Comunicare permanentă cu părinţii.

Cursuri pentru adolescenţi

Cursuri pentru adolescenţi

International House Timişoara este centru de pregătire şi înscriere pentru examenele Cambridge. Program intensiv de pregătire pentru TOEFL sau IELTS, necesare pentru a te înscrie la universităţile din SUA, Marea Britanie şi alte ţări europene.

Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Cursuri personalizate de limbi străine sau pachete avantajoase la contractarea de cursuri open, desfăşurate la sediul nostru. Certificate de prestigiu, care atestă nivelul de competenţe lingvistice conform Cadrului European de Referinţă.