Ai luat o decizie bună să te înscrii la curs!

Pentru a afla nivelul și pentru a te înscrie la un curs, ai la dispoziție două variante: online sau direct la noi la sediu, pe Bd.C.D.Loga, nr 11.

Programează o vizită și într-o oră poți parcurge testul de plasare, interviul și discuția cu profesorul. Contactează-ne telefonic la nr. 0723 511 130 de Lu-Vi, între orele 12-18 sau pe adresa office@ihtm.ro.

Pentru înscrierea online:

  1. Completează formularul de înscriere online situat în partea dreaptă a acestei pagini și parcurge cu atenție regulamentul de organizare la cursului și normele GDPR.  Obs. Dacă nu ai mai avut contact cu limba engleză, nu vei parcurge pasul următor.
  2. Completează testul de evaluare a cunoștințelor situat în partea dreaptă a acestei pagini. Acesta durează 60 minute și toate câmpurile sunt obligatorii. Noi vom primi rezultatul testului tău și datele de contact. Unul din profesorii noștri îți va trimite un mail pentru a planifica împreună când și cum veţi putea vorbi online sau la sediul nostru.

În cadrul discuției cu profesorul vei afla nivelul de studiu la care te afli, vei putea alege orarul care ți se potrivește cel mai bine, iar noi îți vom oferi detalii despre curs, colegii de grupă, metoda de studiu și modalitatea de plată.

 Îți mulțumim că ne ajuți să realizăm o evaluare completă a nivelului tău cunoaştere a limbii pe care ai ales să o studiezi!