Engleza pentru copii

Copiii care vorbesc engleza au o şansă în plus!

Cursuri pentru copii

Învățarea limbii engleze reprezintă un obiectiv major în educaţia copiilor noştri.

Continuitatea studiului, precum şi vârsta potrivită la care se începe studiul limbii engleze sunt foarte importante şi ţin de decizia şi corecta informare a părintelui.

Oferim cursuri de engleză adresate copiilor şi preadolescenţilor (5 – 14 ani) organizate la sediul nostru la ore potrivite cu orarul şcolar al copiilor . De asemenea, la cerere organizăm şi grupe de studiu în mediul virtual, pe platforma ZOOM. 

Cursurile sunt bazate pe metode interactive şi comunicative, care încurajează copiii să gândească direct în limba studiată.

Platformele interactive de studiu adecvate vârstei acestota susțin învățarea limbii engleze într-un mod interesant şi motivant pentru copii. Multitudinea de activități desfășurate la ore sunt menite să le dezvolte copiilor abilitățile de limbă, precum și pe cele digitale.

După fiecare an de studiu părintele va putea urmări progresul evident al copilului său şi motivaţia acestuia pentru a continua engleza cu noi. Cei mai multi părinţi înscriu micii cursanţi la examenele Cambridge YLE şi aceasta experienţă este extrem de benefică copiilor în perspectiva examenelor şcolare ce vor urma. Citiţi şi despre aceste examene populare  www.ihtm.ro/yle/

 

Pentru a asigura eficienţa procesului de învăţare, numărul maxim de copii într-o grupă este de 10 sau 12, în funcţie de categoria de vârstă. Cursurile se desfăşoară în diverse intervale orare pe parcursul zilei, pentru a se potrivi, pe cât este posibil, cu celelalte activităţi ale copiilor. Numărul de şedinţe pe săptămână diferă, după cum urmează:

  • de două ori pe săptămână, în ședințe ‘live’ de câte 50 de minute la grupele de copii de grădiniţă sau clasele 0, I şi a II-a
  • o dată pe săptămână, în ședințe de 90 de minute ‘live’ la elevii din clasele III-VII.

Înscrierea la curs se face pe site-ul nostru prin completarea unui formular de înscriere de către părinte. În cazul în care copilul deţine deja cunoştinţe de limbă, acestuia i se va cere să susţină un test de plasare, în urma căruia va fi încadrat într-o grupă corespondentă nivelului şi vârstei.

Pentru evaluarea cunoștințelor copiii sunt rugați să facă testul adecvat vârstei:

Vă puteți rezerva un loc completând formularul de înscriere de mai jos. Vă rugam să specificaţi în formular în ce clasa se afla copilul dvs. Vă vom contacta în cel mai scurt timp. Preţurile modulelor de engleză vor fi disponibile pe site începând cu 2 septembrie.