Engleza pentru copii

Copiii care vorbesc engleza au o şansă în plus!

Cursuri pentru copii

Învățarea limbii engleze reprezintă un obiectiv major în educaţia copiilor noştri.

Departamentul Young Learners al International House ajunge și în mediul online!

Oferim cursuri de engleză copiilor şi preadolescenţilor (5 – 14 ani) în mediul virtual, pe platforma ZOOM. Cursurile sunt bazate pe metode interactive şi comunicative, care încurajează copiii să gândească direct în limba studiată.

Copiii vor învăța limba engleză/ continua studiul limbii engleze în afara sălii de clasă, dar într-un mediu relexant, cunoscut de ei.

Citiți despre examenele Cambridge YLE de limba engleză pentru copii.

Platformele interactive susțin învățarea limbii engleze într-un mod distractiv și interesant pentru copii. Multitudinea de activități desfășurate la ore sunt menite să le dezvolte copiilor abilitățile de limbă, precum și pe cele digitale.

Pentru a asigura eficienţa procesului de învăţare, numărul maxim de copii într-o grupă este de 10 sau 12, în funcţie de categoria de vârstă. Cursurile se desfăşoară în diverse intervale orare pe parcursul zilei, pentru a se potrivi, pe cât este posibil, cu celelalte activităţi ale copiilor. Numărul de şedinţe pe săptămână diferă, după cum urmează:

  • de două ori pe săptămână, în ședințe ‘live’ de câte 50 de minute la grupele de copii de grădiniţă sau clasele 0, I şi a II-a
  • o dată pe săptămână, în ședințe de 90 de minute ‘live’ la elevii din clasele III-VII.

Înscrierea la curs se face pe site-ul nostru prin completarea unui formular de înscriere de către părinte. În cazul în care copilul deţine deja cunoştinţe de limbă, acestuia i se va cere să susţină un test de plasare, în urma căruia va fi încadrat într-o grupă corespondentă nivelului şi vârstei.

Pentru evaluarea cunoștințelor copiii sunt rugați să facă testul adecvat vârstei:

Mai jos puteţi consulta preţurile ciclurilor de engleză online pentru copii și vă puteți înscrie. Vă vom contacta în cel mai scurt timp.