Germana

Continuăm cursurile de limbă germană, de la nivel începător până la nivelurile intermediare, la sediul nostru. Iar, dacă dorinţa ta este să înveţi germana de acasă sau oriunde te afli, ne vedem ONLINE!

Vă puteți înscrie la cursurile online de oriunde din țară. Vă aşteptăm cu drag să deprindeţi limba germană din BANAT!

Programul de studiu cuprinde lecțiile de 90 minute, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă.

Suportul acordat de profesor și gama largă de materiale și resurse digitale vă ajută să vă atingeți obiectivele de învățare, astfel încât veți învăţa să comunicați mai fluent, să vă dezvoltați gramatica și vocabularul și să vă exprimați corect. Profesorii adaptează cursul pentru nevoile și nivelul fiecărei clase, al fiecărui cursant.

Modalitatea de lucru este interactivă și comunicațională. Profesorii noștri îi vor implica pe toți cursanții în activități, fie că e vorba de sarcini de lucru individuale sau în colaborare cu ceilalți colegi. Pentru a vă facilita învățarea, grupele vor fi de maximum 12 cursanți. Cursurile sunt disponibile pentru adulți sau pentru adolescenți (cu vârsta de peste 14 ani).

Cursurile se desfășoară în ritm de două ședințe pe săptămână, iar înscrierile și testările pentru evaluarea nivelului de cunoaștere a limbii germane se vor face pe baza testului online de pe site urmat de un inteviu cu profesorul fie online, fie la sediul nostru.