Cursuri pentru adulti

Cursurile de limba engleză se desfăşoară după-amiaza, online, pe platforma ZOOM, cu variante de orar de la 16, 17:30, 19. Grupele sunt formate din 6 până la 12 cursanţi, încadraţi pe nivel în urma unui test de evaluare. Cursurile se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate în cicluri de studiu online de 6 săptămâni, cu 2 şedinţe pe săptămână, după amiaza, în total 12 şedinţe a câte 60 de minute.

International House Timişoara se bucură de o experienţă de peste 25 de ani în predarea limbii engleze şi beneficiază de know-how-ul INTERNATIONAL HOUSE WORLD ORGANISATION, dobândit în peste 60 de ani de experienţă la nivel internaţional. Standardele de calitate IH sunt verificate anual de către inspectorii desemnaţi de Departamentul Central de la Londra.

Metodele de predare folosite sunt interesante şi interactive, stimulând cursantul să se exprime şi să gândească direct în limba engleză.

La oră, discutăm evenimente recente şi aspecte interesante de cultură şi civilizaţie, îmbogăţind vocabularul şi fluenţa cursanţilor noştri eficient şi plăcut. Ne îndrumăm cursanţii să se exprime liber şi să pronunţe corect, pregătindu-i pentru situaţii din viaţa reală. Nici gramatica nu este lăsată la o parte, fiind predată în mod practic şi pusă în aplicare imediat. Cursanţii participă la activităţi de grup, citesc, ascultă, scriu şi comunică în permanenţă, fixându-şi aspectele teoretice şi învăţând rapid cum să le pună în practică.

Profesorii noştri sunt pasionaţi de teaching şi în permanenţă la curent cu cele mai noi şi eficiente metode de predare, participând anual la conferinţe naţionale şi internaţionale de specialitate, cât şi la seminariile şi webminariile din cadrul programului de perfecţionare continuă al IH World.