Copii / Adolescenți / Adulți

OFERTA DE VARĂ

Copii

Holiday Winners
English. Fun. Play.

Pune în valoare cunoștințele de limba engleză pe platforma interactivă originală de vacanţă a International House, special concepută să fie atractivă şi amuzantă. Materiale interesante, tematică adecvată vârstelor.

Cui se adresează: copii şi preadolescenţi (6-13 ani)

Durata : 6 module de câte o săptămână

  • Cei mici câte 1 oră pe zi Preţ 95 lei/modul
  • Cei mari câte 90 minute pe zi Preţ 145 lei/modul

Perioada: 22 iunie-31 iulie.

Înscriere la profesorul grupei sau pe e-mail inscrieri@ihtm.ro.
Rugăm indicaţi perioada dorită si numele copilului Dvs. Se acorda reduceri pentru fraţi.

Obiectivul urmărit este de a petrece în mod plăcut momente de vacanţă, păstrând legătura cu limba engleză, dezvoltând vocabularul şi abilităţile de vorbire fluentă.


Adolescenți/Adulți

Say ‘Hello!’ to our Summer Courses!

Pentru luna Iulie am pregătit câteva cursuri de vară, ideale pentru exersarea și îmbunătățirea abilităților de limba engleză.

Cursurile de vor desfașura pe întreaga perioadă a lunii Iulie, fiind structurate pe 2 module de curs, de câte două săptămâni fiecare:

  • Ø Modul 1: 6 Iulie -17 Iulie ( de 3 ori pe săptămână)
  • Ø Modul 2: 20 Iulie – 31 Iulie (de 3 ori pe săptămână)

Opţiuni de curs : Conversation, Grammar, Writing, Booster

Cursul de conversație

  • Acest curs reprezintă modalitatea perfectă prin care să înveți cum să îți exprimi părerea despre teme de actualitate, evenimente sau personalități, atât într-un mod formal, cât și informal. În cadrul fiecărei lecții de Conversation se va studia o structură gramaticală pe care vei învăța cum să o folosești corect în discursul tău. De asemenea, în cadrul acestui curs vei căpăta mai multă încredere în tine, îți vei dezvolta fluența și te vei împrieteni cu vorbitul în limba engleză. Vei avea șansa să descoperi opinii și puncte de vedere asemănătoare sau diferite de ale tale în cadrul dialogurilor cu ceilalți participanți. Venind la acest curs, faci un pas înainte spre perfecționarea abilităților de Speaking.

Cursul de gramatică

  • Da! Începutul verii poate fi o perioadă propice pentru studiul gramaticii limbii engleze. Deși gramatica reprezintă ‘un coșmar’ pentru mulți cursanți, a venit momentul să demontăm acest mit. Prin intermediul acestui curs dorim să vă prezentăm fața plăcută a gramaticii, aceea pe care ați ocolit-o până acum. Cursul de Grammar vine cu activități plăcute, interactive, activități desfășurate in perechi sau grupuri mici, ce te vor ajuta să înțelegi mai bine cum functionează limba engleză, care sunt “regulile” ei si cum le poți folosi. Hai la acest curs să descoperi cât de cool e să folosești corect limba engleză!

Cursul de scriere

  • Cursul de scriere (Writing) se adresează atât pasionaților de scriere creativă cât și celor care folosesc redactarea unor texte în fiecare zi, la locul de muncă sau la școală. În cadrul acestui curs vei studia diferite tipuri de text (scrisoare, email, eseu etc), structura acestora, dar și un mod productiv de selectare a ideilor tale și de transmitere a informației prin scris. Totodată, acest curs urmărește folosirea corectă în scris a structurilor gramaticale, acuratețea și creativitatea. Dacă dorești să îți dezvolți sau îmbunătățești aceste aptitudini, acest curs este potrivit pentru tine.

Cursul de consolidare (Booster)

  • Este un curs ideal pentru aprofundarea noțiunilor pe care le-ai întâlnit deja la nivelul pe care îl ai și pentru dezvoltarea aptitudinilor de limbă engleză (speaking, reading, writing, listening, accuracy). Activitățile pregătite pentru acest curs sunt concepute astfel încât timp de 6 lecții/modul, toate aceste aptitudini să fie îmbunătățite, iar cursantul să plece mai încrezător în modul în care utilizează limba engleză.

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

aplica acum pentru certificat