Metode de predare

Metode de predare

Diferind faţă de sistemul tradiţional, învăţarea este activă, bazată pe metode moderne de predare în care „actorul" principal este cursantul. Atmosfera în timpul orelor este plăcută şi participativă.

Elementele de vocabular şi gramatică sunt integrate în activităţi de grup, creative şi comunicative, bazate pe ascultarea atentă a limbii studiate şi vorbire efectivă.

Lecţiile sunt structurate astfel încât toţi cursanţii sunt încurajaţi să participe în mod activ, trăind o experienţă plăcută şi eficientă de învăţare. Obiectivul urmărit este de a determina cursantul să comunice firesc şi fluent. Traducerea este evitată, predarea făcându-se cu precădere în limba studiată.

Noi credem că dezvoltarea personală şi profesională a echipei noastre aduce calitate în actul de predare. De aceea, profesorii noştri participă pe tot parcursul anului la cursuri, traininguri şi conferinţe de specialitate. Cele mai actuale metode de predare sau sugestii ale profesioniştilor din întrega lume sunt aduse în discuţie în cadrul echipei.

Citește și: Cursurile noastre

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

aplica acum pentru certificat