Galerie foto

1 Iunie - Jocuri in Parcul Copiilor din Timisoara

1 Iunie - Jocuri in Parcul Copiilor din Timisoara

Jocuri de echipă SCAVENGER HUNT în Parcul Copiilor care dezvoltă atenţia, capacitatea de decizie şi spiritul de echipă.

Tabara internatională de limba engleză
de la Praga

Tabara internatională de limba engleză de la Praga

Două săptămâni active, pline de trăiri intense alături de copii din mai multe ţări, comunicând şi studiind limba engleză. Copiii au legat prietenii, au vizitat locuri noi şi au participat zilnic la activităţi antrenante şi distractive.

Festivitatea de acordare a certificatelor  Cambridge YLE

Festivitatea de acordare a certificatelor Cambridge YLE

Dna Conf. dr. Codruţa Goşa felicită, din partea Consiliului Britanic, cei 30 de copii ambitioşi  şi pasionaţi de limba engleză de la International House şi le înmânează diplomele într-o atmosferă festivă,  la Hotel Timişoara. Pentru mulţi dintre copii a fost primul examen şi prima semnătură.

Halloween

Halloween

O seara specifică de Halloween dedicată adolescenţilor cu vizionare de film, concurs de decorat dovleci, multe costume şi lumânări. Happy Halloween!

Petrecere pentru copii - North Pole Adventure

Petrecere pentru copii - North Pole Adventure

North Pole Adventure - o petrecere magică de decembrie. Copiii s-au bucurat împreună de jocuri, concursuri, bunătăți și multe, multe premii. 

Final de an academic

Final de an academic

International House Timișoara a sărbătorit încă un an de succese ale departamentului Young Learners printr-o festivitate de acordare a diplomelor de sfârșit de an, la care au fost invitați copiii şi părinţii lor.

Activitate de 1 Iunie în Mall

Activitate de 1 Iunie în Mall

Concurs de orientare și utilizare a limbii engleze în contexte reale, desfășurat în Iulius Mall, cu ocazia zilei de 1 Iunie. 

Workshop Dezvoltarea Carierei

Workshop Dezvoltarea Carierei

Profesorii International House Timișoara au invitat studenții timișoreni la un workshop gratuit pe tema dezvoltării carierei. Studenții au învățat să scrie un CV corect, să redacteze o scrisoare de intenție persuasivă cât și tehnici de comunicare în cadrul unui interviu de angajare.

60 de ani de International House

60 de ani de International House

Anul acesta sărbătorim cea de-a 60a aniversare a primei şcoli International House: în 1953, în oraşul Cordoba din Spania, soţii Brita şi John Haycraft au deschis un mic centru de învăţare a limbii engleze.

Activitatea noastră

Activitatea noastră

Diferind faţă de sistemul tradiţional, învăţarea unei limbi străine la International House este activă, bazată pe metode moderne de predare în care „actorul" principal este cursantul. Atmosfera în timpul orelor este plăcută şi participativă.

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

aplica acum pentru certificat