Cursurile noastre sunt diferite!

Anul acesta academic, organizăm – funcţie de preferinţele celor ce studiază- atât cursuri la sediul nostru, cât şi cursuri online susținute de profesorii IH Timișoara. Cursanții beneficiază de aceleași standarde de predare atât în clasă, cât şi în mediul virtual, deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă şi adaptată nevoilor de studiu.

International House Timişoara oferă cursuri de engleză, germană şi română pentru străini pe întreaga durată a anului. Programele noastre de training lingvistic şi comunicare se adresează diverselor categorii de doritori: adulţi, copii, adolescenţi, firme private sau publice, manageri. În plus, organizăm cursuri speciale de pregătire pentru examenele internaţionale (Cambridge, IELTS, Goethe etc.)

Dacă vrei să ştii la ce nivel te afli şi cum să îţi atingi obiectivele cât mai rapid, vino la un test de plasare şi discută cu unul dintre profesorii noştri. Îţi spunem tot ce trebuie să ştii despre progres, timp, investiţie, examene şi certificări.

Programul de studiu cuprinde şedinţele de 90 minute fiecare, în clasa sau online, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă. În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH Campus, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Posted in NOUTĂȚI.