Curs LEADERSHIP

destinat adolescenţilor

Sunt două cursuri online de dezvoltare personală (în limba engleză), diferite de cursurile de engleză din timpul anului, prin care dorim să dezvoltăm competențele cheie pentru secolul XXI încât să contribuim la formarea unor tineri de succes, adaptați complicatului secol XXI.

Cele două cursuri sunt:

1. The 4 Key Cs of 21st Century Skills for Success – prin metoda comunicativă și interactivă pe care noi o folosim, dorim să dezvoltăm abilitatea de a comunica și conlucra, să le stimulăm creativitatea și, totodată, să le formăm gândirea critică.

2. Public Speaking Foundation – prin acest curs practic și motivant de educație în public speaking ne propunem să trimitem timiditatea la colț și să oferim adolescenţilor metode simple și eficiente de exprimare atât în activitățile școlare, cât și în alte situații, totul într-o atmosferă caldă și prietenoasă.

Cine instruiește? Ramona Todea, specialist în comunicare, certificată ca trainer, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

La înscrierea a minim 6 cursanţi, 4 seminare a câte 90 de minute pe fiecare curs, Marti si Joi intre orele 18:00 -19:30.
Cursurile se vor desfășura online, pe platforma ZOOM.

Tarif: 390 lei/curs. Detalii la tel 0736 292 619, în intervalul orar 12:00 – 18:00 sau pe inscrieri@ihtm.ro