Testimoniale

"Cel mai atractiv curs de limba engleză pentru prichindei! Metode moderne de predare a limbii engleze, personal dedicat meseriei, copii şi părinţi mulţumiţi. Vom rămâne împreună cât mai mulţi ani!"
       Corina T., mama Medei (7 ani)

"Experienţa mea la International House a fost una demnă de amintit. Deseori simt cum lipseşte ceva din săptămână de când am încetat să studiez engleza aici. Pe lângă modul de predare vioi, entuziasmant şi interesant, care te făcea să asişti la curs de plăcere, şi calitatea materiei învăţate a fost excelentă. M-a ajutat să mă pregătesc pentru examenul Cambridge CAE mai mult decât suficient. În urma cursurilor de aici, examenul în sine a fost o simplă formalitate. Pe viitor, dacă voi mai avea nevoie, cu siguranţă la ei voi apela. De asemenea, îi recomand tuturor!"  
       Flavius M., elev de liceu

"Cursul este foarte educativ, bine structurat şi interesant pentru orice copil care doreşte să înveţe limba engleză."
       Mihai P., tatăl lui Florin (7 ani)

"Faptul că am putut să studiez la International House a fost o oportunitate fantastică pentru mine, deoarece orele au fost interactive, mi-am făcut prieteni noi şi, bineînţeles, am învăţat foarte mult. Toate m-au ajutat să obţin certificatul Cambridge CAE şi să-mi dezvolt abilităţile în limba engleză. Recomand International House tuturor celor care îşi doresc aceste lucruri."
       Andreea A., elevă de liceu

"Am venit la International House acum aproximativ un an şi jumătate, dorind să învăţ engleza. Idealul meu era să studiez în străinătate - între timp, planurile s-au schimbat. Ce am remarcat la International House a fost un profesionalism desăvârşit şi o metodă de predare unică şi interactivă. După un an şi puţin am dat examenul Cambridge CAE şi l-am luat cu un calificativ foarte mulţumitor!"
       Raul G., elev de liceu

"Am ales International House deoarece am primit referinţe foarte bune de la mai multe persoane care au studiat aici. În plus, renumele IH reprezintă o garanţie. Colectivul tânăr şi dinamic, metodele antrenante şi materialele folosite fac experienţa de învăţare uşoară şi amuzantă."
       Nicu P., profesor în învăţământul preuniversitar

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

aplica acum pentru certificat