Galerie foto

Cursurile noastre online sunt diferite!

Toate cursurile online sunt susținute ‘live’ de profesorii IH Timișoara. Cursanții beneficiază de aceleași standarde de predare și în mediul virtual deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă, astfel încât să puteți învăța exact în același ritm, fără a părăsi confortul propriei case.

nternational House Timişoara oferă cursuri de engleză, germană şi italiană pe întreaga durată a anului. Programele noastre de training lingvistic şi comunicare se adresează diverselor categorii de doritori: adulti, copii, adolescenţi, firme private sau publice, manageri. În plus, organizăm cursuri speciale de pregătire pentru examenele internaţionale (Cambridge, Goethe etc.)

Dacă vrei să ştii la ce nivel te afli şi cum să îţi atingi obiectivele cât mai rapid, vino la un test de plasare şi discută cu unul dintre profesorii noştri. Îţi spunem tot ce trebuie să ştii despre progres, timp, investiţie, examene şi certificări.

Programul de studiu cuprinde lecțiile ‘live’ online, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă. În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH Campus, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Citeste mai mult

Tabara internatională de limba engleză de la Praga

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

testeaza-te online gratuit