Galerie foto

Cursurile noastre online sunt diferite!

Cursurile noastre online sunt diferite!

Toate cursurile online sunt susținute ‘live’ de profesorii IH Timișoara. Cursanții beneficiază de aceleași standarde de predare și în mediul virtual deoarece profesorii sunt aceiași și metoda de predare este comunicativă, astfel încât să puteți învăța exact în același ritm, fără a părăsi confortul propriei case.

Tabara internatională de limba engleză
de la Praga

Tabara internatională de limba engleză de la Praga

Două săptămâni active, pline de trăiri intense alături de copii din mai multe ţări, comunicând şi studiind limba engleză. Copiii au legat prietenii, au vizitat locuri noi şi au participat zilnic la activităţi antrenante şi distractive.

Festivitatea de acordare a certificatelor  Cambridge YLE

Festivitatea de acordare a certificatelor Cambridge YLE

Dna Conf. dr. Codruţa Goşa felicită, din partea Consiliului Britanic, cei 30 de copii ambitioşi  şi pasionaţi de limba engleză de la International House şi le înmânează diplomele într-o atmosferă festivă,  la Hotel Timişoara. Pentru mulţi dintre copii a fost primul examen şi prima semnătură.

Halloween

Halloween

O seara specifică de Halloween dedicată adolescenţilor cu vizionare de film, concurs de decorat dovleci, multe costume şi lumânări. Happy Halloween!

Petrecere pentru copii - North Pole Adventure

Petrecere pentru copii - North Pole Adventure

North Pole Adventure - o petrecere magică de decembrie. Copiii s-au bucurat împreună de jocuri, concursuri, bunătăți și multe, multe premii. 

Final de an academic

Final de an academic

International House Timișoara a sărbătorit încă un an de succese ale departamentului Young Learners printr-o festivitate de acordare a diplomelor de sfârșit de an, la care au fost invitați copiii şi părinţii lor.

Formular inregistrare online

testeaza-te online gratuit

testeaza-te online gratuit