Limbi străine

Limba engleză

Engleza Big Ben cu iPhone

Bine ai venit pe pagina noastră de cursuri de engleză.

Citeste mai mult

Limba germană

Limba germanăBine ai venit pe pagina dedicată cursurilor noastre de germană!

Limba germană este cea mai vorbită limbă din Europa şi a doua ca popularitate atât în Europa cât şi în Japonia, după limba engleză. A şti limba germană înseamnă să ai mai multe oportunităţi de joburi bine plătite în lume.

La International House vei găsi profesori competenţi, o curriculă bine structurată şi o metodă de predare axată pe comunicare şi aptitudini.

Citeste mai mult

Limba italiană

Studiază cu noi dacă dorești să vorbești italiana fluent și corect, să îți îmbunătățești șansele pe piața muncii, să studiezi în Italia sau să te bucuri de bogăția culturii de limbă italiană. 

International House Timişoara organizează cursuri de limba italiană pentru adulţi pe toate nivelurile de cunoaştere a limbii italiene – de la nivel de începători (A1) până la nivel de avansaţi (C1). Cursurile noastre se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate pe module de 6 săptămâni, cu 2 seminarii pe săptămână, după amiaza (în total 12 seminarii a câte 90 de minute fiecare, reprezentând 24 de ore academice, plus o sesiune de feedback şi de discuţii individuale cu profesorul).

Citeste mai mult

Limba spaniolă

Limba SpaniolăBine ai venit pe pagina dedicată cursurilor noastre de limba spaniolă!

Este una din principalele limbi de comunicare internațională și, totodată, una dintre cele 23 limbi oficiale ale Uniunii Europene. Cunoscând spaniola poți studia, lucra sau călători într-una din cele peste 20 de țări în care se vorbește spaniola. În plus, datorită similarității cu limba româna, ea se învață cu plăcere și ușurință.

Cursurile noastre se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate pe module de 6 săptămâni, cu 2 seminarii pe săptămână, după amiaza (în total 12 seminarii a câte 90 de minute fiecare, reprezentând 24 de ore academice, plus o sesiune de feedback şi de discuţii individuale cu profesorul). Înscrierile au loc pe tot parcursul anului, iar grupele sunt formate din 5 până la 12 persoane.

Citeste mai mult

Limba română

Aceste cursuri se adresează cetăţenilor străini care lucrează sau studiază în România.

Cursurile sunt personalizate şi flexibile, fiind adaptate la necesităţile concrete ale cursanţilor şi au ca obiectiv dobândirea în timp scurt a unor abilităţi de comunicare în situatii reale, precum şi studiul unor aspecte interesante de cultură şi civilizaţie românească.

Oferta noastră de cursuri la limba română pentru străini cuprinde cursuri de iniţiere în limba română generală adresate începătorilor și cursuri de consolidare sau de fluenţă, adresate cunoscătorilor.

Citeste mai mult