Cursurile noastre

Cursuri pentru adulţi

Cursuri pentru adulti

Cursurile noastre se desfăşoară după-amiaza, la sediul nostru central din Bd. C.D. Loga. Grupele sunt formate din 6 până la 12 cursanţi, încadraţi pe nivel în urma unui test minuţios de plasare. Cursurile se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate pe module de 6 săptămâni, cu 2 seminarii pe săptămână, după amiaza (în total 12 seminarii a câte 90 de minute, reprezentând 24 de ore academice, plus o sesiune de feedback şi de discuţii individuale cu profesorul).

International House Timişoara se bucură de o experienţă de peste 20 de ani în predarea limbii engleze. Ca membru al International House World Organisation (IHWO), şcoala beneficiază de know-how-ul dobândit în peste 60 de ani de experienţă la nivel internaţional. Inspectorii IHWO vizitează şcoala anual, pentru a se asigura de respectarea standardelor de calitate IH.

Cursurile de limbi străine pentru adulţi de la International House Timişoara se axează pe o abordare comunicativă a limbii studiate. Metodele folosite sunt interesante şi interactive, stimulând cursantul să se exprime şi să gândească în limba studiată.

La oră, discutăm evenimente recente şi aspecte interesante de cultură şi civilizaţie, îmbogăţind vocabularul şi fluenţa cursanţilor noştri eficient şi plăcut. Ne îndrumăm cursanţii să se exprime liber şi să pronunţe corect, pregătindu-i pentru situaţii din viaţa reală. Nici gramatica nu este lăsată la o parte, fiind predată în mod practic şi pusă în aplicare imediat. Cursanţii participă la activităţi de grup, citesc, ascultă, scriu şi comunică în permanenţă, fixându-şi aspectele teoretice şi învăţând rapid cum să le pună în practică.

Profesorii noştri sunt pasionaţi de teaching şi în permanenţă la curent cu cele mai noi şi eficiente metode de predare, participând anual la conferinţe naţionale şi internaţionale de specialitate, cât şi la seminariile şi webminariile din cadrul programului de perfecţionare continuă al IH World.