Cursurile noastre

Cursuri pentru adolescenţi

Cursuri pentru adolescenti

Alege-ne pentru un progres vizibil în cadrul unor sesiuni interesante, care îţi dezvoltă abilităţile de comunicare.

International House Timişoara este centru de pregătire şi înscriere pentru examenele Cambridge, pe care le organizează împreună cu British Council.

Dacă te interesează un certificat internaţional care să ateste nivelul avansat de limbă engleză pe care îl ai – sau dacă doreşti să ajungi acolo, îţi oferim un curs în care te vei familiariza cu examenul, îţi vei pune la punct engleza şi vei învăţa strategii de maximizare a rezultatului tău.

Cambridge CELA ( ESOL ): FCE, CAE, IELTS

Centrul Cambridge de testare a limbii engleze pentru străini oferă o gamă largă de examene şi certificate recunoscute la nivel profesional şi academic. Milioane de oameni din întreaga lume au susţinut cel puţin unul dintre aceste examene, bucurându-se de recunoaşterea diplomei obţinute în peste 13.000 de universităţi, companii şi organisme de stat. Eşti interesat de un examen Cambridge dacă doreşti să studiezi în străinătate, să îţi îmbunătăţeşti şansele pe piaţa muncii, să emigrezi sau să îţi dovedeşti progresul în învăţarea limbii engleze.

1. Cambridge FCE (First Certificate) se situează la nivelul B2 şi testează cele patru abilităţi lingvistice - citit, scris, ascultat şi vorbit, plus o serie de noţiuni de gramatică şi vocabular.

2. Cambridge CAE (Certificate in Advanced English) se siutează la nivelul C1 şi testează cele patru abilităţi lingvistice - citit, scris, ascultat şi vorbit, plus o serie de noţiuni de gramatică şi vocabular. Este cel mai popular examen de limbă engleză din România.

3. Cambridge CPE (Proficiency) se situează la nivelul C2 şi testează cele patru abilităţi lingvistice - citit, scris, ascultat şi vorbit, plus o serie de noţiuni de gramatică şi vocabular. Este cel mai avansat examen de limbă engleză oferit de Cambridge.

4. IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular examen de limbă engleză la nivel mondial, cu peste 1.5 milioane de candidaţi în fiecare an. Examenul testează cele patru abilităţi lingvistice - citit, scris, ascultat şi vorbit, scorul obţinut plasând candidatul pe spectrul A1 - C2.

5. TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este un examen de limbă engleză care testează cele patru abilități lingvistice - citit, scris, ascultat și vorbit, scorul obținut plasând candidatul pe spectrul utilizator începător - utilizator avansat. A fost conceput pentru a testa abilitatea candidatului de a înțelege și utiliza limba engleză într-un context academic și este un criteriu preferat de admitere pentru universitățile americane. Popularitatea acestui examen este în plină ascendenţă, cu din ce în ce mai multe universităţi europene recunoscând rezultatele TOEFL ca dovadă a abilităţilor lingvistice ale candidaţilor.

Mai multe informaţii despre examenele Cambridge găsi şi aici.