Cursurile noastre

Cursuri pentru adulţi

Cursuri pentru adulti

Cursurile noastre se desfăşoară după-amiaza, la sediul nostru central din Bd. C.D. Loga. Grupele sunt formate din 6 până la 12 cursanţi, încadraţi pe nivel în urma unui test minuţios de plasare. Cursurile se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate pe module de 6 săptămâni, cu 2 seminarii pe săptămână, după amiaza (în total 12 seminarii a câte 90 de minute, reprezentând 24 de ore academice, plus o sesiune de feedback şi de discuţii individuale cu profesorul).

International House Timişoara se bucură de o experienţă de peste 20 de ani în predarea limbii engleze. Ca membru al International House World Organisation (IHWO), şcoala beneficiază de know-how-ul dobândit în peste 60 de ani de experienţă la nivel internaţional. Inspectorii IHWO vizitează şcoala anual, pentru a se asigura de respectarea standardelor de calitate IH.

Citeste mai mult

Cursuri pentru copii

Cursuri pentru copii

Copiii care vorbesc o limbă străină au o şansă în plus. De aceea, limbile străine reprezintă un obiectiv major în educaţia copiilor noştri.

Departamentul Young Learners al International House oferă cursuri de engleză copiilor şi preadolescenţilor (5 - 14 ani) bazate pe metode interactive şi comunicative, care încurajează copiii să gândească direct în limba studiată.

Citeste mai mult

Cursuri pentru adolescenţi

Cursuri pentru adolescenti

Alege-ne pentru un progres vizibil în cadrul unor sesiuni interesante, care îţi dezvoltă abilităţile de comunicare.

International House Timişoara este centru de pregătire şi înscriere pentru examenele Cambridge, pe care le organizează împreună cu British Council.

Citeste mai mult

Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Oferim cursuri personalizate de limbi străine pentru companii, adaptându-ne cerinţelor şi exigenţelor clienţilor noştri: număr de cursanţi, nivel de predare, domeniu de interes, orar, locaţie.

Alternativ, firmele au posibilitatea de a-şi trimite angajaţii la cursurile open, desfăşurate la sediul nostru.

Citeste mai mult

Cursuri pentru examen IELTS

 

Curs de 24 ore cu durata de 6 saptamani  în perioada 12 februarie – 21 martie 2018

International House Timișoara oferă cursuri pregătitoare pentru examenul IELTS (International English Language Testing System), prin care cursanții se vor familiariza cu formatul examenului, își vor îmbunătăți abilitățile de susținere a examenului, își vor pune la punct engleza și vor învăța strategii de maximizare a rezultatului.

Citeste mai mult