Engleza ONLINE sau la CLASA

Noul nostru program de studiu online sau la clasă

Programul de studiu cuprinde lecțiile ‘live’ online, în cadrul cărora veți interacționa cu profesorul și ceilalți colegi, sarcini de lucru și muncă individuală, completate de temele pentru acasă. În această toamnă, putem organiza la cerere şi ore în clasă, la sediul nostru sau cursuri flexibile, ce se desfăşoară atât online, cât şi în clasă. Totul depinde de soluţia de învăţare aleasa corelată cu măsurile de combatere a pandemiei COVID.

În plus, vă oferim și platforma educațională destinată studiului individual, IH Campus, o bază de resurse digitale unde puteți să exersați abilitiățile de citire și ascultare (chiar și pronunție), să vă îmbunătațiți vocabularul și gramatica.

Citeste mai mult

Cursuri pentru adulţi

Cursuri pentru adulti

Cursurile de limba engleză se desfăşoară după-amiaza, online, pe platforma ZOOM, cu variante de orar de la 17:45 sau 19.30. Grupele sunt formate din 6 până la 12 cursanţi, încadraţi pe nivel în urma unui test de evaluare. Cursurile se desfăşoară pe tot parcursul anului şi sunt organizate în cicluri de studiu online de 6 săptămâni, cu 2 şedinţe pe săptămână, după amiaza, în total 12 şedinţe a câte 90 de minute.

International House Timişoara se bucură de o experienţă de peste 25 de ani în predarea limbii engleze şi beneficiază de know-how-ul INTERNATIONAL HOUSE WORLD ORGANISATION, dobândit în peste 60 de ani de experienţă la nivel internaţional. Standardele de calitate IH sunt verificate anual de către inspectorii desemnaţi de Departamentul Central de la Londra.

Citeste mai mult

Copiii care vorbesc engleza au o şansă în plus!

Învățarea limbii engleze reprezintă un obiectiv major în educaţia copiilor noştri.

Departamentul Young Learners al International House ajunge și în mediul online!

Oferim cursuri de engleză copiilor şi preadolescenţilor (5 - 14 ani) în mediul virtual, pe platforma ZOOM. Cursurile sunt bazate pe metode interactive şi comunicative, care încurajează copiii să gândească direct în limba studiată.

Citeste mai mult

Cursuri pentru adolescenţi

Cursuri pentru adolescenti

Alege-ne pentru un progres vizibil în cadrul unor sesiuni interesante, care îţi dezvoltă abilităţile de comunicare.

International House Timişoara este centru de pregătire şi înscriere pentru examenele Cambridge, pe care le organizează împreună cu British Council.

Citeste mai mult

Cursuri pentru companii

Classes for companies

Oferim cursuri personalizate ONLINE de limba engleză pentru companii, adaptându-ne cerinţelor şi exigenţelor clienţilor noștri în ceea ce priveşte numărul de participanţi, nivel de predare, domeniu de interes şi interval orar.

Alternativ, firmele au posibilitatea să înscrie angajaţii la cursurile noatre ONLINE, unde vor studia, alături de alţi cursanţi, engleza generală.

Citeste mai mult